If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Занесох мойте долни носачи за рециклиране на шарнирите и осен, че ми сасипаха оригиналните носачи със здрави тампони, метода им на рециклиране е ОПАСЕН! Режат леглото на шарнира от горната страна, вадят ябълката, сменят пластината в която лагерува ябълката, заваряват отгоре някаква тънка пластина след което я причукват с чука и тази пластина държи целия шарнир да не се разглоби! При кривенето на пластината с чука на места се цепи заварката и целия шарнир може да се разпадне! Според "майстора" проблема бил в това, че не са ми оригинални носачите, но след като му показах оригиналната емблема и оригиналните номера по Алфа млъкна! Също така и след изречението " На 2 коли се извадиха шарнирите и слава богу нямаше жертви " ми стана ясно, че са пълни олигофрени и неграмотници!!!
Съжалявам само, че не ги пратих при Ферариста, но колата трябваше да стане за 1 ден и нямаше как! Като видях неговия метод на рециклиране каквито и дупки да целя няма да се разглоби шарнира.
Сам си си отговорил на въпроса!Аз вече втора кола си я поддържам там при ФЕРАРИСТ,в Пловдив само сипвам гориво и ако трябва припомпвам гумите .
Ще трябва да потърся някакъв такъв евтин защото и при мен е проблем да остана известно време без кола.
Един колега преди доста време беше казал мъдрата приказка, че алфистът трябва непременно да има две коли, ако не иска от време на време да пътува с градски транспорт А аз ще добавя, че алфист, на който не му е дошъл акълът в тиквата, след като си е купил алфа, си купува още една
Един колега преди доста време беше казал мъдрата приказка, че алфистът трябва непременно да има две коли, ако не иска от време на време да пътува с градски транспорт А аз ще добавя, че алфист, на който не му е дошъл акълът в тиквата, след като си е купил алфа, си купува още една
Прав си спор няма - две коли, две жени, но доходите трябва да са повече от два.
Добре де Боби...на теб ли през ден подсвирквам или на брат ти??
Дидо го познавам той е ясен,ама някои от вас двамата все го засичам към Калотина и нито един път не ми вдигна ръка
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Или 3 (виж подписа)!
Аз 164-ката ТД-то като го продадох на брат ми, та к`во?
Пак си е моя.
п.п. Акъл и цикъл не дойдат ли навреме - не ги чакай!
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Добре де Боби...на теб ли през ден подсвирквам или на брат ти??
Дидо го познавам той е ясен,ама някои от вас двамата все го засичам към Калотина и нито един път не ми вдигна ръка
Че съм блейка, блейка съм ама чак пък толкова... Не съм чул или видял някой да ми свирка или светка. Сутрин пътувам натам и номера ми е СА 1866, а брат ми пътува рядко или по-скоро жена му и номера му е СО 3456. Ти къде ме засичаш? Ако се засечем обещавам и по кафе да пием, ама първо трябва да те видя
Дидо редовно или на караулката или преди Ситроен.Горе долу и теб някъде там,ако си ти разбира се.Иначе съм виждал жена с 166-ца ама не съм подсвирквал
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
п.п и двете са сиви едната с тасове другата с лети
Някой може ли да ми каже с две думи, как се свалят чистачките и как се монтират след това, без да се разместват.
Спри ги вертикално от контактния ключ за да ти е удобно и ги разгледай, ще разбереш, не е сложно, ще видя дали мога да снимам моите, накратко натискаш пластмасата да освободи зъбчето отдолу.
Comment